Algemeen bestuurslid gezocht!

Gymnastiekvereniging KDO Krimpen is een sportvereniging die iedereen in beweging brengt. We geven graag iedereen de mogelijkheid om te sporten bij een vereniging waar je je welkom voelt en waar je op je eigen niveau wordt uitgedaagd. Het is precies daarom dat KDO zich richt op een breed scala aan disciplines én op een persoonlijke manier van lesgeven.

KDO Krimpen bestaat 100 jaar en heeft meer dan 900 leden. In deze 100 jaar zijn we uitgegroeid tot de bloeiende, bedrijvige, gezellige vereniging van nu. Met meer dan 50 lesuren per week in 10 verschillende disciplines. Zo’n grote vereniging als KDO Krimpen organiseert zich niet vanzelf. Er is aandacht nodig voor leiding en lesinhoud, voor zaalhuur en communicatie, voor contributie en lidmaatschap, voor materialen, evenementen, investeringen en samenwerking met andere verenigingen en de gemeente.

Het bestuur van KDO Krimpen zet zich vrijwillig in om deze zaken op en aan te pakken. En daarin krijgen we graag wat extra ondersteuning. Voor allerhande zaken. Een nieuwe groepsindeling. Of een kort briefje waarin we leden vragen om zich in te schrijven voor een nieuwsbrief. Even wat spullen langsbrengen voor een nieuwe trainer of op evenementen helpen als vrijwilliger.

Functie inhoud
Dit algemeen bestuurslid vertegenwoordigt KDO en werkt samen met de rest van het bestuur aan het draaiend houden van de vereniging.

  • Eens per 6 weken overleg;
  • Oppakken allerhande acties;
  • Is aanwezig en aanspreekbaar, toont aandacht, brengt mensen bij elkaar, stimuleert samenwerking.

Profiel

Vind je het leuk om allerhande zaken op te pakken, samen met je collega bestuursleden? Ben jij benaderbaar, open en ga je een goed gesprek niet uit de weg? Krijg je energie van het ontwikkelen van mensen? Dan ben jij ons nieuwe algemene bestuurslid! Stuur een mail naar info@kdokrimpen.nl, we maken graag kennis met je.

Wil je niet direct in het bestuur, maar heb je wel tijd om het bestuur te ondersteunen door een aantal taken op te pakken? Ook daar zijn we blij mee! Stuur een mail naar info@kdokrimpen.nl, als je wil en kunt helpen. In welke vorm dan ook, alle beetjes zijn welkom en vele handen maken licht werk.

Dus, horen we snel van je?