Kom jij ons helpen?

KDO Krimpen bestaat meer dan 100 jaar en in deze tijd zijn we uitgegroeid tot de bloeiende, bedrijvige, gezellige vereniging van nu. Met meer dan 50 lesuren per week in 10 verschillende disciplines. Met lessen op ieder niveau en een laagdrempelig karakter zodat iedereen met ons mee kan doen.

Zo’n grote vereniging als KDO Krimpen organiseert zich niet vanzelf. Er is aandacht nodig voor leiding en lesinhoud, voor zaalhuur en communicatie, voor contributie en lidmaatschap, voor materialen, evenementen, investeringen en samenwerking met andere verenigingen en de gemeente.

Een aantal leden zet zich vrijwillig in om deze zaken op te pakken. Ze zijn lid van het bestuur, het wedstrijdsecretariaat of het communicatieteam. Of ze helpen zo af en toe met evenementen of korte projecten. Omdat ze het leuk vinden, graag hun bijdrage leveren en het belangrijk vinden dat KDO blijft bestaan. Want zonder deze mensen, geen KDO!

OPROEP! KUN JIJ ONS HELPEN?
We zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen op de onderstaande gebieden. 

  • Algemeen bestuurslid
    Er zijn altijd extra zaken die opgepakt, uitgezocht of georganiseerd kunnen worden. Denk aan het ondersteunen van onze (hulp)leiding, de organisatie van onze jaarlijkse uitvoering, meedenken in onze speerpunten of het afstemmen van activiteiten i.s.m. andere verenigingen. Benieuwd of dit iets voor jou is? Lees hier verder!

Wil je niet direct in het bestuur, maar heb je wel tijd om te ondersteunen door  zo af en toe een aantal taken op te pakken? Ook daar zijn we blij mee! Stuur een mail naar info@kdokrimpen.nl, als je wilt en kunt helpen. In welke vorm dan ook, alle beetjes zijn welkom en vele handen maken licht werk. Met elkaar moeten we het succes van KDO Krimpen toch kunnen vasthouden!

Dus, horen we snel van je?