DANSEN DOE
JE BIJ KDO!
Jazzdans KDO
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

United

Voor wie?

Jongens en meiden die graag turnen én graag dansen! Zij krijgen de kans om beide disciplines te combineren.

Wat doen we?

Bij United wordt dans afgewisseld met turnoefeningen op muziek. Door de muziek met de oefeningen goed te combineren, ontstaat een prachtige show voor het publiek!

United is opgericht door Alice de Groot. Zij startte deze groep, vanuit haar eigen passie voor dansen en turnen. Al snel bleek dat veel meer jongens en meiden deze combinatie zochten en als team is United gegroeid naar een groep die spectaculaire stunts combineert met mooie dansante stukken.

Zou je graag een demonstratie van United inzetten? Neem dan gerust contact op met Alice de Groot, om de mogelijkheden te bespreken!

United inzetten?

Laatste nieuws

KDO Krimpen straalt op KNGU Your Stage

, ,
KDO Krimpen nam afgelopen zaterdag met 3 optredens deel aan het eerste Your Stage event in Zuid-Holland. Your Stage is het nieuwe podium voor de demonstratiesport in het theater. In theater aan de Schie in Schiedam lieten verschillende clubs…

Wereldgymnaestrada Oostenrijk - Weekverslag!

, ,
Op 6 juli vertrokken 336 Nederlanders naar Oostenrijk voor de Wereld Gymnaestrada in Dornbirn. Vanuit KDO Krimpen deden Joke, Fia, Netti, Louise, Marijke, Myrthe en Giulia mee als deelnemer en zat Alice in de organisatie. De Wereld Gymnaestrada…