Lidmaatschap

Proefles

Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Of heb je een les gezien die je zou willen volgen? Dan nodigen we je graag uit voor een proefles. Een proefles is vrijblijvend en bedoeld om elkaar beter te leren kennen. Je ziet wat de les inhoud, maakt kennis met de groep en haar leiding en het wordt je duidelijk of deze groep bij je past.

Je kunt gewoon bij een les langsgaan om mee te kijken of mee te doen. In het lesrooster vind je een overzicht van de lessen met de locaties en tijden. Je bent altijd welkom om langs te komen, te kijken en mee te doen!

Goed om te weten: voor de demoteams en de selectiegroepen kun je geen proefles volgen. Voor deze groepen word je geselecteerd op basis van je talent en inzet in de reguliere lessen.

Lidmaatschap

Als de proefles bevalt, ontvang je van de leiding een aanmeldformulier. Dit formulier kun je (ter plekke of thuis) invullen en bij de leiding inleveren. De verdere verwerking regelen wij, vanaf dat moment ben je lid van KDO Krimpen en hoor je bij de groep waarvoor je je ingeschreven hebt. Welkom!

Contributie

De contributie die je betaalt, is afhankelijk van de les(sen) die je volgt en wordt per kwartaal afgeschreven.

Lidmaatschapsvoorwaarden Gymnastiekvereniging KDO Krimpen aan den IJssel

Bij het aangaan van een lidmaatschap bij Gymnastiekvereniging KDO Krimpen aan den IJssel bent u ook ingeschreven bij de KNGU. De bondscontributie die hierbij verschuldigd is, is verrekend in de contributie die u betaalt aan KDO. Contributie wordt per kwartaal geïnd. Opzegging van uw lidmaatschap kan per kwartaal, en uiterlijk de 15de van de maand voorafgaande aan het nieuwe kwartaal (dus voor 15 maart, 15 juni, 15 september of 15 december).

DisciplineAantal uren les per weekKosten per kwartaal
Gym/dans/springgroep1 uur per week€ 45,00
1 ½ uur per week€ 54,00
Rhönrad recreatie1 uur per week€ 60,00
2 uur per week€ 105,00
Elk extra uur€ 45,00
Eenmalig inschrijfgeld€ 5,00

Opzeggen

Weet je zeker dat je wilt opzeggen? Wat jammer! Het is mogelijk om je lidmaatschap te beëindigen door een mail of brief te sturen naar het volgende adres:

Ledenadministratie KDO, Fuga 36, 2925 BZ Krimpen a/d IJssel, ledenadministratie@kdokrimpen.nl

Het is daarnaast mogelijk om persoonlijk je opzegging door te geven. Dit kan in Sporthal de Populier aan de Populierenlaan, iedere eerste vrijdag van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur (niet tijdens schoolvakanties).

Opzeggen kan per kwartaal, het is daarbij van belang dat je opzegging twee weken voor aanvang van het nieuwe kwartaal bij ons binnen is. Dus voor 15 december, 15 maart, 15 juni en 15 september. Lukt dit niet, dan zullen we ook het volgende kwartaal nog in rekening brengen.