GYMNASTIEK
DOE JE BIJ KDO!
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Gymnastiek

Van oudsher is KDO Krimpen opgericht als gymnastiekvereniging, met mooie successen op nationaal en internationaal niveau. Niet gek dus, dat KDO ook nu nog een hele grote variëteit heeft aan turnlessen.

Kleutergymnastiek

Ook als kleuter kan je je bij ons uitleven. Koprollen, klimmen, hangen en springen, doe maar gek! Je raakt je energie kwijt met een uur klimmen en klauteren of je wordt juist wat zelfverzekerder in onze lessen kleutergymnastiek.

Gymnastiek

Vanaf 6 jaar ben je meer dan welkom om te komen turnen. Je leert naast de basisbewegingen van gymnastiek, ook meer specifieke vormen en disciplines van het turnen. Zoals het werken op een spanbrug of balk. Er zijn groepen voor iedere leeftijd en er wordt gewerkt op je eigen niveau. Dus kinderen en volwassenen, jullie zijn van harte welkom! Turn mee!

Rhönrad

Een nieuwe en toffe discipline is rhönradturnen (link naar rhonradturnen). Turnen in een wiel, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk oefeningen (elementen) in het wiel uit te voeren. Hou je van balans, kracht en flexibiliteit, probeer deze lessen van rhönradturnen dan eens!

Ook zin gekregen om te gymmen?

Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les goed bij je past? Neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

Herenturners KDO aan de top!

,
Op zaterdag 11 januari en op zaterdag 18 januari hebben de heren van de herenselectie wedstrijden gedraaid! Op zaterdag 11 januari hadden de heren een wedstrijd in de turnhal van Bergschenhoek. Deze wedstrijd is georganiseerd binnen het…

Medailles voor KDO Krimpen op het districtskampioenschap

,
Afgelopen zaterdag 7 december was de herenselectie van KDO te vinden bij de Zuid-Hollandse Districtskampioenschappen in Waddinxveen. Bijna alle turners van KDO deden mee aan deze wedstrijd…met groot succes! Heel vroeg in de ochtend waren…

Rayonwedstrijd Recreatie Heren

,
Op zaterdag 30 november werd er voor het eerst een échte rayonswedstrijd georganiseerd door Stichting Turnen Lek en IJssel voor de recreatie jongens.  Tijdens deze wedstrijden mochten de jongens oefeningen laten zien op vier van de zes…