GYMNASTIEK
DOE JE BIJ KDO!
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Gymnastiek

Van oudsher is KDO Krimpen opgericht als gymnastiekvereniging, met mooie successen op nationaal en internationaal niveau. Niet gek dus, dat KDO ook nu nog een hele grote variëteit heeft aan turnlessen.

Kleutergymnastiek

Ook als kleuter kan je je bij ons uitleven. Koprollen, klimmen, hangen en springen, doe maar gek! Je raakt je energie kwijt met een uur klimmen en klauteren of je wordt juist wat zelfverzekerder in onze lessen kleutergymnastiek.

Gymnastiek

Vanaf 6 jaar ben je meer dan welkom om te komen turnen. Je leert naast de basisbewegingen van gymnastiek, ook meer specifieke vormen en disciplines van het turnen. Zoals het werken op een spanbrug of balk. Er zijn groepen voor iedere leeftijd en er wordt gewerkt op je eigen niveau. Dus kinderen en volwassenen, jullie zijn van harte welkom! Turn mee!

Rhönrad

Een nieuwe en toffe discipline is rhönradturnen (link naar rhonradturnen). Turnen in een wiel, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk oefeningen (elementen) in het wiel uit te voeren. Hou je van balans, kracht en flexibiliteit, probeer deze lessen van rhönradturnen dan eens!

Acrogym

Bij acrogym werk je samen aan het bouwen van piramides en het uitvoeren van acrobatische oefeningen en stunts. In de acrogroep van KDO maken we een combinatie van acrogymnastiek welke vaak in duo’s en trio’s is en het stunten wat bekend is van het cheerleaden.

Ook zin gekregen om te gymmen?

Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les goed bij je past? Neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

FUNdamentals KDO

Op zaterdag 10 december was het een drukke dag in sportzaal de Populierenlaan. De turnsters van 6 t/m 15 jaar konden deelnemen aan de Fundamentals. Dit zijn zo’n 17 losse oefeningen waarbij elementen worden geoefend op vloer, balk, brug…

Kleuterproeven KDO

Op zaterdagochtend 10 december waren er meer dan 20 peuters en kleuters actief in sportzaal de Populier. De kleuters hebben 5 stationnetjes gedaan waarbij we veel ouders, opa’s en oma’s aan de kant hadden. Ze lieten zien hoe ze konden…

Terugblik zaterdag 30 oktober: topprestatie heren KDO Krimpen!

,
Zaterdag 30 oktober 2021 hebben de jongens & heren van KDO Krimpen na ruim 1,5 jaar eindelijk weer een wedstrijd geturnd! De wedstrijd vond plaats in een wel heel bijzondere turnhal, namelijk de nieuwe topsport turnhal in Rotterdam nabij…