DANSEN DOE
JE BIJ KDO!
Jazzdans KDO
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Dansen

Al meer dan 35 jaar kun je danslessen volgen bij KDO Krimpen, in verschillende disciplines: jazzdans en hiphop. De leidsters brengen hun passie voor dansen graag op je over en je bent dan ook meer dan welkom voor een proefles!

Jazzdans

Vanaf 7 jaar kun je bij ons terecht voor jazzdans. Maar, ook als je allang volwassen bent kun je bij KDO iedere week genieten van een swingende les! Er zijn groepen voor iedere leeftijd en voor ieder niveau. Lees meer over jazzdans.

Demogroepen

Soms springen leerlingen eruit, hebben ze meer talent dan gemiddeld en vinden ze het leuk om extra hard te werken om hun talent verder te ontwikkelen. Deze leerlingen krijgen de kans om in één van onze demoteams mee te trainen. Lees hier meer over onze demogroepen.

Ook zin gekregen om te dansen?

Ook zin gekregen om te dansen? Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les het beste bij je past, neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

KDO Krimpen straalt op KNGU Your Stage

, ,
KDO Krimpen nam afgelopen zaterdag met 3 optredens deel aan het eerste Your Stage event in Zuid-Holland. Your Stage is het nieuwe podium voor de demonstratiesport in het theater. In theater aan de Schie in Schiedam lieten verschillende clubs…

Wereldgymnaestrada Oostenrijk - Weekverslag!

, ,
Op 6 juli vertrokken 336 Nederlanders naar Oostenrijk voor de Wereld Gymnaestrada in Dornbirn. Vanuit KDO Krimpen deden Joke, Fia, Netti, Louise, Marijke, Myrthe en Giulia mee als deelnemer en zat Alice in de organisatie. De Wereld Gymnaestrada…