WERKEN AAN JE
CONDITIE DOE
JE BIJ KDO!
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Conditie & fit

KDO wil er zijn voor iedereen die graag beweegt. Of je nu superfit en sterk bent, of niet (meer) zoveel kan. Juist als je niet (meer) alles kan, wat ouder wordt of gewoon heel lang niets hebt gedaan, is het belangrijk om rustig aan te werken aan je kracht en je conditie. Je zult zien dat dit niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Bij KDO krijgen lichaam en geest alle aandacht, ook als ze op dit moment niet helemaal topfit zijn!

Conditiegymnastiek

De conditiegroepen bij KDO zijn naar leeftijd ingedeeld en de oefeningen die we doen zijn daarop aangepast. Alle lessen conditiegymnastiek richten zich op het opbouwen en onderhouden van conditie, kracht en coördinatie. Lees meer over conditiegymnastiek.

Fitplus

Dames en heren van ongeveer 55 jaar of ouder werken in onze Fitplus lessen aan hun conditie, hun kracht en coördinatie. Met name voor mensen die lang niet (of misschien wel nooit) gesport hebben en die op hun eigen niveau willen starten met bewegen, is dit een uitstekende mogelijkheid! Lees meer over fitplus.

Yoga

Bij KDO kun je ook terecht voor yogalessen, die het versterken van je lichaam combineren met het stimuleren van je geest. We hebben verschillende vormen van yoga, er is vast een les die je aanspreekt! Lees meer over yoga.

Ook zin gekregen om te komen sporten?

Ook zin gekregen om te komen sporten? Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les het beste bij je past, neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

Algemene Ledenvergadering 2023

Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering welke gehouden zal worden op vrijdag 22 maart, aanvang 20:15 uur, in de Tuyter Agenda:  Opening  Ingekomen stukken Notulen ALV…

KDO Krimpen a/d IJssel doet mee met de Grote Clubactie!

Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor bijv. nieuwe toestellen en materialen. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag…

Verslag jaarvergadering 2022

Op 12 april 2023 vond onze jaarvergadering plaats in de Tuyter. Als eerste hebben wij met elkaar een moment stilte genomen om Joke van Leeuwen te gedenken. Leden konden ook het condoleanceregister tekenen. In de vergadering hebben de voorzitter…