WERKEN AAN JE
CONDITIE DOE
JE BIJ KDO!
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Conditie & fit

KDO wil er zijn voor iedereen die graag beweegt. Of je nu superfit en sterk bent, of niet (meer) zoveel kan. Juist als je niet (meer) alles kan, wat ouder wordt of gewoon heel lang niets hebt gedaan, is het belangrijk om rustig aan te werken aan je kracht en je conditie. Je zult zien dat dit niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Bij KDO krijgen lichaam en geest alle aandacht, ook als ze op dit moment niet helemaal topfit zijn!

Conditiegymnastiek

De conditiegroepen bij KDO zijn naar leeftijd ingedeeld en de oefeningen die we doen zijn daarop aangepast. Alle lessen conditiegymnastiek richten zich op het opbouwen en onderhouden van conditie, kracht en coördinatie. Lees meer over conditiegymnastiek.

Fitplus

Dames en heren van ongeveer 55 jaar of ouder werken in onze Fitplus lessen aan hun conditie, hun kracht en coördinatie. Met name voor mensen die lang niet (of misschien wel nooit) gesport hebben en die op hun eigen niveau willen starten met bewegen, is dit een uitstekende mogelijkheid! Lees meer over fitplus.

Yoga

Bij KDO kun je ook terecht voor yogalessen, die het versterken van je lichaam combineren met het stimuleren van je geest. We hebben verschillende vormen van yoga, er is vast een les die je aanspreekt! Lees meer over yoga.

Ook zin gekregen om te komen sporten?

Ook zin gekregen om te komen sporten? Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les het beste bij je past, neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

Informatie over het Corona-virus

Update 14 december Zoals u waarschijnlijk heeft gehoord, heeft de regering naar aanleiding van de stijgende corona besmettingen, strengere maatregelen afgekondigd. Er mag vanaf dinsdagochtend 15 december tot en met dinsdag 19 januari 2021…

Geen clubdienst op 6 oktober

Vanwege een kleine brand in de meterkast in sporthal de Boog, is er geen clubdienst vanavond, dinsdag 6 oktober.  Eventuele bestellingen voor KDO turnpakjes kunnen ook bij de leiding van de les worden gedaan. U kunt ons ook bereiken op in…

Sportroute

De Sportroute is onderdeel van de Nationale Sportweek en is van 18 t/m 27 september 2020. Synerkri heeft in samenwerking met sportverenigingen in Krimpen ad IJssel een route langs verschillende sporten georganiseerd. Ga langs bij een les/training…