WERKEN AAN JE
CONDITIE DOE
JE BIJ KDO!
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Conditie & fit

KDO wil er zijn voor iedereen die graag beweegt. Of je nu superfit en sterk bent, of niet (meer) zoveel kan. Juist als je niet (meer) alles kan, wat ouder wordt of gewoon heel lang niets hebt gedaan, is het belangrijk om rustig aan te werken aan je kracht en je conditie. Je zult zien dat dit niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Bij KDO krijgen lichaam en geest alle aandacht, ook als ze op dit moment niet helemaal topfit zijn!

Conditiegymnastiek

De conditiegroepen bij KDO zijn naar leeftijd ingedeeld en de oefeningen die we doen zijn daarop aangepast. Alle lessen conditiegymnastiek richten zich op het opbouwen en onderhouden van conditie, kracht en coördinatie. Lees meer over conditiegymnastiek.

Fitplus

Dames en heren van ongeveer 55 jaar of ouder werken in onze Fitplus lessen aan hun conditie, hun kracht en coördinatie. Met name voor mensen die lang niet (of misschien wel nooit) gesport hebben en die op hun eigen niveau willen starten met bewegen, is dit een uitstekende mogelijkheid! Lees meer over fitplus.

Yoga

Bij KDO kun je ook terecht voor yogalessen, die het versterken van je lichaam combineren met het stimuleren van je geest. We hebben verschillende vormen van yoga, er is vast een les die je aanspreekt! Lees meer over yoga.

Ook zin gekregen om te komen sporten?

Ook zin gekregen om te komen sporten? Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les het beste bij je past, neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

Pieten bezoeken KDO

Alle KDO leden tot 8 jaar hebben in de lessen bezoek gehad van Pieten. Na verschillende kunstjes of een dansje te hebben gedaan met de kinderen werden ze nog getrakteerd op iets lekkers.

We gaan weer beginnen!

De vakantie is weer voorbij! Vanaf maandag 22 augustus 2022 starten de lessen weer. Er zijn echter twee uitzonderingen. De hiphop lessen starten op maandag 29 augustus en de rhönrad lessen op maandag, starten op maandag 5 september. We zien…

Uitvoering 2022

Op zaterdag 18 juni zal de jaarlijkse uitvoering van KDO weer plaatsvinden in de Sporthal De Boog, de entree bedraagt € 1,-. Het programmaboekje kunt u hier downloaden. Draagt u ons een warm hart toe? Donaties zijn welkom via deze link. Met…