WERKEN AAN JE
CONDITIE DOE
JE BIJ KDO!
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Conditie & fit

KDO wil er zijn voor iedereen die graag beweegt. Of je nu superfit en sterk bent, of niet (meer) zoveel kan. Juist als je niet (meer) alles kan, wat ouder wordt of gewoon heel lang niets hebt gedaan, is het belangrijk om rustig aan te werken aan je kracht en je conditie. Je zult zien dat dit niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je geest. Bij KDO krijgen lichaam en geest alle aandacht, ook als ze op dit moment niet helemaal topfit zijn!

Conditiegymnastiek

De conditiegroepen bij KDO zijn naar leeftijd ingedeeld en de oefeningen die we doen zijn daarop aangepast. Alle lessen conditiegymnastiek richten zich op het opbouwen en onderhouden van conditie, kracht en coördinatie. Lees meer over conditiegymnastiek.

Fitplus

Dames en heren van ongeveer 55 jaar of ouder werken in onze Fitplus lessen aan hun conditie, hun kracht en coördinatie. Met name voor mensen die lang niet (of misschien wel nooit) gesport hebben en die op hun eigen niveau willen starten met bewegen, is dit een uitstekende mogelijkheid! Lees meer over fitplus.

Yoga

Bij KDO kun je ook terecht voor yogalessen, die het versterken van je lichaam combineren met het stimuleren van je geest. We hebben verschillende vormen van yoga, er is vast een les die je aanspreekt! Lees meer over yoga.

Ook zin gekregen om te komen sporten?

Ook zin gekregen om te komen sporten? Bij KDO kun je altijd langskomen voor een proefles. Kijk in het rooster welke les je zou willen volgen en doe mee (of kom kijken). Weet je nog niet zeker welke les het beste bij je past, neem dan contact met ons op. Dan kiezen we de juiste les samen uit!

Laatste nieuws

Informatie over het Corona-virus

Update 23 maart: De regering heeft een aantal maatregelen aangescherpt tot 1 juni 2020. Wat betreft de scholen en de sportverenigingen zijn ze nog niet helemaal duidelijk. Wij wachten ook op bericht vanuit de KNGU. Zodra er iets bekend is,…

KDO Rhönrad selectie naar het WK: New York here we come!

,
Zaterdag 8 februari stond al lang vast als belangrijke datum in de agenda’s van de rhonrad selectie. De tweede en tevens laatste kwalificatie ronde voor het WK in New York. De spanning was groot bij raddraaiers en uiteraard ook bij hun ouders. Aangemoedigd…

Herenturners KDO aan de top!

,
Op zaterdag 11 januari en op zaterdag 18 januari hebben de heren van de herenselectie wedstrijden gedraaid! Op zaterdag 11 januari hadden de heren een wedstrijd in de turnhal van Bergschenhoek. Deze wedstrijd is georganiseerd binnen het…