DANSEN DOE
JE BIJ KDO!
Jazzdans KDO
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Demoteams jazzdans

Voor wie?

Meiden die in hun reguliere jazzdanslessen net wat meer talent en ambitie laten zien, worden gevraagd voor één van de demoteams jazzdans.

Wat doen we?

In de demotrainingen worden net iets moeilijkere danstechnieken aangeleerd en vragen we van de meiden net wat meer inzet. De demoteams treden op tijdens speciale gelegenheden.

Er zijn twee demoteams jazzdans. Het jeugd demoteam bestaat uit meiden tussen de 8 en 16 jaar. Deze meiden hebben allemaal een grote passie voor dans én zijn er ook nog eens hartstikke goed in! Ze trainen eens in de twee weken een uurtje extra. In dat extra uurtje oefenen ze wat moeilijkere danstechnieken en leren ze een extra dans aan voor de uitvoeringen en optredens.

Daarnaast is er een dames demoteam met dames van 16 jaar en ouder. Vanzelfsprekend hebben ook zij vooral passie voor en plezier in dansen. Ze trainen eens in de twee weken 1 ½ uur extra en leren jaarlijks één of meer extra dansen aan. Ze geven graag demonstraties, treden op in uitvoeringen en dance2demos, maar dansen net zo gemakkelijk op een festival of begeleiden een andere act in een theater.

Demoteam jazzdans inzetten?

Laatste nieuws

KDO Krimpen straalt op KNGU Your Stage

, ,
KDO Krimpen nam afgelopen zaterdag met 3 optredens deel aan het eerste Your Stage event in Zuid-Holland. Your Stage is het nieuwe podium voor de demonstratiesport in het theater. In theater aan de Schie in Schiedam lieten verschillende clubs…

Wereldgymnaestrada Oostenrijk - Weekverslag!

, ,
Op 6 juli vertrokken 336 Nederlanders naar Oostenrijk voor de Wereld Gymnaestrada in Dornbirn. Vanuit KDO Krimpen deden Joke, Fia, Netti, Louise, Marijke, Myrthe en Giulia mee als deelnemer en zat Alice in de organisatie. De Wereld Gymnaestrada…