DANSEN DOE
JE BIJ KDO!
Jazzdans KDO
EEN KEER PROBEREN?
VOLG ONS
OP SOCIAL MEDIA

Demoteams hiphop

Voor wie?

Meiden die in hun reguliere hiphoplessen net wat meer talent en ambitie laten zien, worden gevraagd voor één van de demoteams hiphop.

Wat doen we?

In de demotrainingen worden net iets moeilijkere moves aangeleerd en vragen we van de meiden net wat meer inzet. De demoteams treden op tijdens speciale gelegenheden.

Beide hiphop demoteams staan onder leiding van Kelly de Beuk. Ze heeft haar opleiding gevolgd aan het Hiphophuis en is direct daarna gestart met hiphoplessen bij KDO. Ze heeft inmiddels een grote schare enthousiaste meiden achter zich, die de nieuwste moves en combinaties graag laten zien!

Ben je op zoek naar een demoteam hiphop? Neem dan gerust contact op met Kelly de Beuk, om de mogelijkheden te bespreken!

Demoteam hiphop inzetten?

Laatste nieuws

KDO Krimpen straalt op KNGU Your Stage

, ,
KDO Krimpen nam afgelopen zaterdag met 3 optredens deel aan het eerste Your Stage event in Zuid-Holland. Your Stage is het nieuwe podium voor de demonstratiesport in het theater. In theater aan de Schie in Schiedam lieten verschillende clubs…

Wereldgymnaestrada Oostenrijk - Weekverslag!

, ,
Op 6 juli vertrokken 336 Nederlanders naar Oostenrijk voor de Wereld Gymnaestrada in Dornbirn. Vanuit KDO Krimpen deden Joke, Fia, Netti, Louise, Marijke, Myrthe en Giulia mee als deelnemer en zat Alice in de organisatie. De Wereld Gymnaestrada…